19 stycznia 2013r.- 1 Bal Charytatywny

W dniu 19 stycznia 2013r., po raz pierwszy w RANCZO Pstrągowa odbył się Bal Charytatywny Fundacji Hipoterapii „KUCYK”.

Sobotnią imprezę otworzył występ trzech wspaniałych dziewczyn, pozornie niewielkich, ale z olbrzymim talentem. Są wielokrotnymi Mistrzyniami Polski, Wicemistrzyniami Europy, finalistkami piątej edycji Mam Talent – ETC Rzeszów.

Bal uświetnił także  występ Krystiana Herby, który jest wielokrotnym medalistą Mistrzostw Polski, finalistą wielu zawodów cyklotrailowych na świecie, w Dubaju pobił rekord Guinessa, aktualnie zdobywa najwyższe budynki, a  za dwa miesiące będzie chciał pobić rekord świata w Chinach.

Podczas balu zlicytowano złoty medal Mistrzostw Polski przekazany przez panią Martę Niewczas, koszulkę z autografem, którą otrzymaliśmy od  Krystiana Herby, oraz kilka sztuk ekskluzywnej wódki, przekazaną przez pana Jacka Babiarz Prezes Zarządu Fabryki Wódek ‚POLMOS ŁAŃCUT”, który wraz z małżonką byli uczestnikami balu.

Do organizacji balu przyczyniło się wiele osób. Serdeczne podziękowania kierujemy w stronę właścicieli RANCZO Pstrągowa, którzy pomogli nam w organizacji balu, oraz całej obsłudze, która poprzez swoją pracę wsparła działania fundacji.

Dziękujemy również wszystkim, którzy byli i są z nami dla dobra chorych dzieci. Miło nam było widzieć wśród uczestników balu Wójta Gminy Czudec – pana Stanisława Gierlak z małżonką, prezesa POLMOS ŁAŃCUT –  pana Jacka Babiarz z małżonką, pedagogów z Zespołu Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie. Głównych sponsorów fundacji: panią Monikę Woszczyk oraz panią Joannę Przybek-Mita z mężem.  Rodziców dzieci korzystających z zajęć hipoterapii oraz wszystkich przybyłych gości, którzy zechcieli swoją obecnością wesprzeć działania fundacji.

Całkowity dochód z balu został przekazany na cele statutowe fundacji.

GALERIA Z BALU >>

ZDJĘCIA GRUPOWE Z GWIAZDAMI WIECZORU >>